Μετά από μία γεμάτη χρονιά με δύο νέες παρουσιάσεις, αυτή της 5ης γενιάς L200 και του νέου Outlander MY16, καθώς και μία ηχηρή επιστροφή στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με το Outlander PHEV @ BajaPortalegre 500, η Mitsubishi Motors Corporation, συνεχίζει και το νέο έτος, επικεντρωμένη στο πνεύμα των μοντέλων SUV.

Έτσι,στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, το eX-Concept, δύο εκθεσιακά μοντέλα των L200 και ASX, βεβαίως το ASX του 2017 και το ανανεωμένο Spacestar.

ΤοeX-Concept παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2015 και απεικονίζει το μελλοντικό SUV της MitsubishiMotors με αεροδυναμικό αμάξωμα και πολύ αποδοτικό σύστημα ηλεκτροκίνησης, το οποίο προσφέρει αυτονομία 400 km σε πραγματικές συνθήκες.

Τα δύο νέα εκθεσιακά μοντέλα, βασίζονται στα νέα L200 και  ASX του 2017, συνδυάζουν τα παραδοσιακά στοιχεία των SUV της MitsubishiMotors με εντυπωσιακά αμαξώματα σε μοναδική γκρι απόχρωση, έντονες πορτοκαλί πινελιές και μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Το νέο ASX θα είναι κι αυτό εκεί, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του LosAngeles τον περασμένο Νοέμβριο, εισάγοντας  μία νέα εκδοχή της οπτικής ταυτότητας DynamicShield της MMC (στη φωτογραφία έκδοση Αμερικανικών προδιαγραφών).

Facebook Comments