Μια ιστορική συναυλία θα πραγματοποιήσουν οι γερόλυκοι της ροκ, Rolling Stones, την πρώτη τους στην Κούβα, σε μια υπαίθρια συναυλία με δωρεάν είσοδο, την 25η Μαρτίου στην Αβάνα, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα στην ιστοσελίδα τους.

«Έχουμε εμφανιστεί σε πολλές ιδιαίτερες περιοχές κατά τη διάρκεια της μακράς μας καριέρας, όμως αυτό το σόου στην Αβάνα θα είναι ορόσημο για εμάς, όπως ελπίζουμε και για τους φίλους μας στην Κούβα» αναφέρουν οι Rolling Stones στην ανακοίνωση.

Οι Rolling Stones προσέθεσαν την Αβάνα ως σταθμό στην περιοδεία τους, «Latina Ole», στη Λατινική Αμερική, που επρόκειτο να ολοκληρωθεί την 17η Μαρτίου στην πόλη του Μεξικού.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Ciudad Deportiva και θα γίνει λίγες ημέρες μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κούβα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, που έχει προγραμματιστεί για 21 και 22 Μαρτίου.

Μετά την ιστορική επαναπροσέγγιση, στα τέλη του 2014, της Κούβας και των ΗΠΑ, πολλοί Αμερικανοί και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες πραγματοποίησαν ιδιωτικές επισκέψεις στη νήσο, μεταξύ αυτών η Κέιτι Πέρι και η Ριάνα.

Facebook Comments