Χθες στα social media έπεσε πολύ γέλιο από τους χιλιάδες χρήστες που σχολίαζαν, λόγω της ημέρας, τα «πρωταπριλιάτικα» προεκλογικά ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ.. Ολοι θυμήθηκαν πως υπόσχονταν σκίσιμο Μνημονίων, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, αύξηση μισθών, 13η σύνταξη, σεισάχθεια στα κόκκινα δάνεια και διαγραφή χρέους.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να γραφτούν σελίδες επί σελίδων για την προεκλογική εξαπάτηση των πολιτών από τα κόμματα της σημερινής συγκυβέρνησης. Μεγαλύτερη σημασία, όμως, έχει το μέλλον. Μόνο οι καταστάσεις που θα βιώσουμε στο μέλλον διαμορφώνονται από τα σημερινά «λόγια και έργα» της κυβέρνησης. Εκεί, λοιπόν, πέφτει και το περισσότερο γέλιο. Ή μάλλον το περισσότερο κλάμα. 

ΠΡΩΤΟΣ και καλύτερος ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος χθες από την Κύπρο έκανε την παρακάτω απίστευτη δήλωση: «Φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο». Καταλαβαίνει τι λέει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ή συνεχίζει απλά να… πουλάει σανό με το κιλό; Δεσμεύεται πως σε περίπου 30 -άντε 40- ημέρες η Ελλάδα θα ακολουθήσει το δρόμο της Κύπρου. Τι έκανε η Κύπρος; Βγήκε από το Μνημόνιο. Ουσιαστικά υπόσχεται πως τον Μάιο θα έχουν τελειώσει τα Μνημόνια, θα έχει έρθει η ανάπτυξη, όλοι θα είμαστε χαμογελαστοί και μετά, υποθέτω, θα βάλουμε τα μαγιό μας για να πάμε να κάνουμε τα μπάνια του λαού απαλλαγμένοι από χρέη και μνημονιακά προβλήματα.

ΤΟ ΙΔΙΟ είχε υποσχεθεί και ο Αλέξης Τσίπρας προ εβδομάδων όταν δήλωνε πως φέτος μαζί με το Πάσχα θα ζήσουμε και την «ανάσταση» της οικονομίας. Ενώ πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Χουλιαράκης, ξεπερνώντας κάθε όριο φαντασίας, είπε πως μπορεί τώρα να ψηφιστούν επώδυνα μέτρα, αλλά δεν θα εφαρμοστούν όλα γιατί θα έχουμε εξαιρετική δημοσιονομική πορεία έως το 2018.

 
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πρόβλημα είναι πως ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του συνεχίζουν την ίδια (προεκλογική) τακτική. Βάζουν στο μίξερ ψέματα και λαϊκισμό και προσφέρουν στους πολίτες για μια ακόμη φορά το απόλυτο ψηφοθηρικό κοκτέιλ. Μόνο που πλέον όλοι γνωρίζουν…

Facebook Comments