Το έβδομο επεισόδιο του «Πολέμου των Άστρων», «Star Wars: The Force Awakens», επέλεξαν ως ταινία της χρονιάς τα κινηματογραφικά βραβεία του MTV, τα οποία απονεμήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο στούντιο της Warner Bros στην Καλιφόρνια.

Τα MTV Movie Awards, που έχουν καταστεί γνωστά κυρίως για τις πρωτότυπες και αντισυμβατικές κατηγορίες βραβείων που απονέμει το κοινό,  βράβευσαν για τις ερμηνείες τους την Σαρλίζ Θερόν (για το Mad Max: Fury Road) και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (για το The Revenant).

Η 40χρονη Νοτιοαφρικανή Σαρλίζ Θερόν ήταν εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, ενώ στη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκε αποκλειστικό κλιπ από την ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας» (Suicide Squad) με ήρωες τούς υπέρ-κακούς των κόμικ και πρωταγωνιστές τους Τζάρεντ Λέτο, Μάρκο Ρόμπι και Κάρα Ντελαβίν.

 

 

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αναδείχθηκε η 24χρονη Βρετανίδα ηθοποιός Ντέιζι Ρίντλεϊ του «Star Wars», κερδίζοντας το βραβείο για το οποίο ήταν υποψήφια και η 26χρονη Αμερικανίδα Μπρι Λάρσον, για την ερμηνεία της στην ταινία «Room».

Ο Ράιαν Ρέινολντς απέσπασε το βραβείο καλύτερης κωμικής ερμηνείας για το «Deadpool», ενώ ο Κρις Πρατ καλύτερης ερμηνείας σε ταινία δράσης για το «Jurassic World».

 

 

Jessica Chastain, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Charlize Theron.

Καλύτερη ηρωίδα αναδείχθηκε η Κάτνις Έβερντιν της Τζένιφερ Λόρενς και καλύτερος κακός ο Κάιλο Ρεν του Άνταμ Ντράιβερ (Star Wars: The Force Awakens).

Καλύτερη μάχη ήταν εκείνη ανάμεσα στον Deadpool και τον Ajax στην ταινία «Deadpool», η οποία κρίθηκε καλύτερη και πιο θεαματική από τη μάχη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την αρκούδα.

 

Ράιαν Ρέινολντς

Την τελετή απονομής παρουσίασαν οι Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ ενώ πολλοί ήταν οι διάσημοι αστέρες του Χόλυγουντ, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, όπως η Τζέσικα Τσάστεϊν, η Κάρα Ντελεβίν, ο Ζακ Έφρον, ο Κρις Έβανς, η Τζίτζι Χαντίντ, ο Κρις Χέμσγουορθ, ο Κέντρικ Λαμάρ, ο Τζάρεντ Λέτο κ.ά..

Facebook Comments