Σε συνεργασία με την PayPal, παγκόσμιο ηγέτη στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, η Cosmote δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να ανανεώνουν online το χρόνο ομιλίας στο καρτοκινητό, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας τον PayPal λογαριασμό τους, οι πελάτες της Cosmote μπορούν να προχωρήσουν σε online ανανέωση χρόνου ομιλίας σε όποιο Καρτοκινητό, Καρτοσυμβόλαιο COSMOTE ή COSMOTE Mobile Internet με κάρτα επιθυμούν, με το ποσό των 5, 10, 15, 20 ή 30 ευρώ.

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την PayPal, η Cosmote προσφέρει στους πελάτες της επιπλέον 20% δωρεάν χρόνο ομιλίας με κάθε ανανέωση μέσω PayPal από 10 ευρώ και άνω, έως τις 18 Απριλίου 2016.

Προσφέροντας τη δυνατότητα πληρωμών εύκολα και γρήγορα, τo PayPal παρέχει μια ξεχωριστή εμπειρία χρήσης σε web και mobile περιβάλλον. Η δημιουργία λογαριασμού PayPal προϋποθέτει μόνο ένα e-mail και ένα password, και η εγγραφή ολοκληρώνεται σε λιγότερο από ένα λεπτό. Στη συνέχεια, η διαδικασία ανανέωσης του χρόνου ομιλίας είναι πολύ απλή. Ο χρήστης μέσα από τα site της Cosmote και του WHAT’S UP ή μέσω του WHAT’S UP mobile app, διαλέγει το ποσό που επιθυμεί, συμπληρώνει το νούμερο του κινητού που θέλει να ανανεώσει και επιλέγει πληρωμή μέσω PayPal. Ο χρήστης δηλώνει τα στοιχεία του μία και μόνη φορά, καθώς δεν απαιτείται η συμπλήρωσή τους σε κάθε νέα ανανέωση. Ο παραλήπτης του ποσού της ανανέωσης λαμβάνει ενημερωτικό SMS με τη συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε.

Facebook Comments