Ο Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου, εξελέγη δια βοής και επισήμως ως γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας από τους βουλευτές του κόμματος και την πολιτική επιτροπή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομιλία του δεν ανέφερε καν ως πρώην γραμματέα του κόμματος και προκάτοχό του τον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

«Θα είμαστε η πρώτη δύναμη τώρα που πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές» «Αυτό, από μόνο του αποτελεί μήνυμα ότι αν εργαστείς η αναγνώριση θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το μήνυμα της αξιοκρατίας εκπέμπει η Ν.Δ. σήμερα», σημείωσε ο κ. Αυγενάκης.

Αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στην επιτυχία του, όπως είπε, τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συμμετοχής του κόσμου.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας Π.Ε. και ευχαρίστησε με ξεχωριστή αναφορά τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του. «Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό.

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», είπε, προσθέτοντας πως στόχος του είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της Π.Ε.. Αμέσως μετά την εκλογή του, σε μια πρώτη δήλωση στους δημοσιογράφους, ο νέος γραμματέας της ΝΔ είπε: «Θα είμαστε πρώτη δύναμη τώρα που θα γίνουν εκλογές».

Ο νεοεκλεγείς Γραμματέας της ΝΔ Ελ. Αυγενάκης στο MN

“Είναι μια εξαιρετικά συγκινητική ημέρα που με την εμπιστοσύνη των συναδέλφων βουλευτών αλλά και της πολιτικής επιτροπής. Αναλαμβάνω τα ηνία του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, του γραμματέα του κόμματος και πάντοτε με την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του προέδρου.

Είναι χρέος όλων μας, των μελών της πολιτικής επιτροπής και εμένα προσωπικά να συμβάλουμε στο έργο του προέδρου, των αντιπροέδρων, του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας αλλά και να δυναμώσουμε τη φωνή, την παρουσία, το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Ένα είναι βέβαιο: Με δουλειά, με σοβαρότητα και μεθοδικότητα ο στόχος θα επιτευχθεί και δεν είναι άλλος από το να φύγουν το συντομότερο οι επικίνδυνοι που βρίσκονται στη κυβέρνηση αυτή την ώρα και η Νέα Δημοκρατία να κατακτήσει την κορφή για το καλό της χώρας και το καλό των Ελλήνων πολιτών πρέπει να πετύχουμε και θα πετύχουμε με δουλειά, μεθοδικότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα”

Facebook Comments