4 νεκροί και 20 τραυματίες από κατάρρευση πολυκατοικίας στην Πολωνία

2 λεπτά ανάγνωση
4 Μαρτίου 2018

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν από την μερική κατάρρευση πολυκατοικίας στην δυτική Πολωνία, στην πόλη Πόζναν.

Τα αίτια της κατάρρευσης δεν είναι ακόμα γνωστά, όμως οι πρώτες υποψίες κάνουν λόγο για διαρροή γκαζιού.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και τρία μικρά παιδιά, ένα εκ των οποίων φαίνεται να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα. Οι έρευνες στα συντρίμμια συνεχίζονται, αν και για την ώρα η Πυροσβεστική εκτιμά ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο PAP.

Στο τετραώροφο κτήριο κατοικούν 40 ένοικοι, σε 18 διαμερίσματα, σύμφωνα με το Associated Press. Οι μη τραυματίες ένοικοι φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάπτυξη συνεχίζεται, οι ανισορροπίες επιμένουν στην παγκόσμια οικονομία

Η παγκόσμια οικονομία κινείται σε μια φάση εύθραυστης ανάπτυξης, όπου η ανθεκτικότητα

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Κάγια Κάλας: Η παραβίαση από τη Ρωσία του πολωνικού εναέριου χώρου φαίνεται να ήταν «εσκεμμένη»

Η “παραβίαση” από τη Ρωσία του πολωνικού εναέριου χώρου, μετά την επιδρομή