Στην παραδοχή πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει υπερβολές και έχει κάνει λάθη προχώρησε το πρωί ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega, ωστόσο σε ερώτηση των δημοσιογράφων αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για λεκτικές  υπερβολές που είχαν ειπωθεί προεκλογικά, κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την δραματική κατάσταση που έφτασε η χώρα.

AdTech Ad

“Ταμείο θα κάνουμε στις εκλογές του 2019. Ο λαός είναι εκείνος που θα αποτιμήσει, αν με ρωτάτε προσωπικά δεν πρόκειται να ζητήσω προσωπικά για κανένα λόγο συγγνώμη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ευθύνονται για την κατάσταση που έφτασαν τα πράγματα το 2009” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Ζαχαριάδης με τον Μάκη Βορίδη που βρισκόταν στο πάνελ να απαντά με νόημα προειδοποιώντας πως Ειδικό Δικαστήριο θα κρίνει τις σημερινές παρεμβάσεις, αποστροφή που ανέφερε πρώτη χθες από το βήμα της Βουλής, η Ντόρα Μπακογιάννη.

“Όταν φόρτωναν τον προϋπολογισμό με ελλείμματα και αμφίβολα έργα έφτιαχναν το δικό τους αφήγημα. Εμείς έχουμε ευθύνη για το παρόν και το μέλλον” συμπλήρωσε ο κ.Ζαχαριάδης.

 

Facebook Comments