Ο Παναγιώτης Μαυρίκος κάηκε ζωντανός μέσα στην Porsche Cayenne της συζύγου του η οποία βρίσκεται στο ΚΑΤ για να κάνει αναγνώριση

Εκδότης σειράς ημερήσιων φύλλων και εμπλεκόμενος στο κύκλωμα εκβιασμών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, φέρεται – σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες – να είναι ο οδηγός του οχήματος που το μεσημέρι της Πέμπτης κάηκε ολοσχερώς στην Αττική Οδό, μετά από τροχαίο.

Παρά το γεγονός ότι επίσημη επιβεβαίωση δεν υπάρχει, πηγές στην Ελληνική Αστυνομία θέλουν το όχημα που καταστράφηκε να είναι καταχωρημένο στο όνομα της συζύγου του εκδότη.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο άνδρας απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 15:15 μετά το μεσημέρι στην Αττική Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ΙΧ προσέκρουσε σε τοιχίο και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί ταχύτατα στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, αλλά ήταν αργά για τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν είναι δυνατή, επί του παρόντος, η αναγνώριση ούτε καν του φύλου του οδηγού. Στο σημείο σπεύδουν και άνδρες άλλων υπηρεσιών ασφαλείας προκειμένου να αποκλειστεί κάθε άλλο ενδεχόμενο ως προς τα αίτια του δυστυχήματος.

O ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Παναγιώτη Μαυρίκου, μιλώντας στα parapolitika.gr, ανέφερε ότι ο απανθρακωμένος άνδρας στην Αττική Οδό είναι ο γνωστός εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι. 

Facebook Comments