Μία πολυδιαφημισμένη επάνοδος και συνεργασία, αυτή της Ρούλα Κορομηλά με το τηλεοπτικό κανάλι Epsilon, έληξε πριν λίγες ώρες άδοξα και πρόωρα, με έντονη φωνασκία μπροστά σε κόσμο μάλιστα, όπως έγινε γνωστό. Εξεδόθη και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει: “Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον. Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.”.

Η εκπομπή «Bravo Ρούλα», της οποίας είχε προβληθεί σχετικό τρέιλερ με τους Αντώνη Ρέμο και Έλενα Παπαρίζου να ανταλλάσουν μηνύματα, αναμενόταν να παρουσιαστεί το Σάββατο 25 Ιουνίου με κεντρική παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά  και να ρίξει αυλαία. Ήδη από την ιστοσελίδα του καναλιού έχουν αφαιρεθεί όλες οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες της εκπομπής. Οι αιτίες επισήμως δεν είναι ακόμη γνωστές ενώ η φημολογία οργιάζει. Ως επικρατέστερες φαίνονται η επιθυμία του Διευθυντή και παρουσιαστή του Epsilon Μένιου Φουρθιώτη να συμπαρουσιάσει την τελευταία εκπομπή με τη Ρ. Κορομηλά, ο υψηλός προϋπολογισμός και τα αναντίστοιχα νούμερα τηλεθέασης.

Η τελευταία εκπομπή πιθανώς θα προβληθεί από τη Σύρο με παρουσιαστεί όμως το Μένιο Φουρθιώτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός του προηγούμενου μήνα έληξε με άσχημο τρόπο και η συνεργασία της Ελεονόρας Μελέτης, της πρώτης μεγάλης μεταγραφής του Epsilon

Facebook Comments