Στο νέο του σπίτι κοντά στους δικούς του ανθρώπους που τον υιοθέτησαν και στους τετράποδους φίλους του που τον υποδέχθηκαν ως ισότιμο μέλος στην οικογένεια τους βρίσκεται πια ο Lucky, το κουτάβι που βρέθηκε στις 21 Μαρτίου 2016 βάναυσα κακοποιημένο στο σώμα και το κεφάλι, να κλαίει κάτω από μπάζα και σκουπίδια σ’ έναν κάδο στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων.

Ο δράστης, που συνεχίζει να παραμένει άγνωστος, αφού χτύπησε ανελέητα τον Lucky με κάποιο αντικείμενο στη συνέχεια τον πέταξε λιπόθυμο μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Για να ολοκληρώσει το έγκλημα του, έθαψε το κορμάκι του με μπάζα και σκουπίδια για να μην το δει κανείς περαστικός.

Ο Lucky παρέμεινε στον κάδο σε ημιθανή κατάσταση και μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του άρχισε να κλαίει από τους πόνους προσπαθώντας να επιβιώσει κάτω από τα μπάζα και τα σκουπίδια. Για καλή του τύχη τον άκουσαν τυχαία η Μαρία και ο Λάμπρος, οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν το Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action».

Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων (Κ.Α.Ζ.Ι.) όπου εκεί οι κτηνίατροι διαπίστωσαν ότι το σκυλάκι αδυνατούσε να σταθεί όρθιο, έφερε κακώσεις στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ είχε αιματώματα στα μάτια.

 

Με πολύ αγάπη και φροντίδα ο Lucky κατάφερε να σταθεί ξανά όρθιος στα τέσσερα του πόδια και είναι πια ένας υγιέστατος, χαρούμενος και πανέμορφος σκυλάκος που βρήκε τη δική του παντοτινή οικογένεια.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων «Animal Action» Θεοδώρα Μπέτση με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανέφερε για την υιοθεσία του Lucky: «Η ιστορία του Lucky, του κακοποιημένου κουταβιού από το Δροσοχώρι, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Δώσαμε μεγάλο αγώνα μαζί του να μείνει στη ζωή. Ο μικρός βρίσκεται στο νέο του σπιτάκι, στην οικογένεια του, στην αγκαλιά της Έμμυς, του Neil και της Ηλέκτρας και απολαμβάνει μία ήρεμη, ασφαλή, με πολλή αγάπη ζωή, παίζοντας με τα άλλα δύο τετράποδα μέλη της οικογένειας. Μεγάλη η χαρά μας που σας γνωρίσαμε. Ο Lucky μας θα είναι πολύ ευτυχισμένος κοντά σας. Να χαίρεστε το νέο μέλος της οικογένειας σας». 

 

Πηγή: http://istoriesadespoton.gr/

Facebook Comments