Ο κ. Καμμένος με δήλωσή του σήμερα, αναφέρεται στην χθεσινή απόφαση του Eurogroup και κάνει λόγο για «δήθεν μεγάλη επιτυχία», υποστηρίζει ότι «τα χρήματα της δόσης πηγαίνουν από τη μια τσέπη των δανειστών στην άλλη» και επιτίθεται στην κυβέρνηση η οποία «πανηγυρίζει για την απόφαση».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «από τα 5,8 δισ. των τμηματικών δόσεων του Ιουλίου – Αυγούστου, πληρώνονται 3,6 δισ. ευρώ έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου που λήγουν στις 12 και 19 Ιουλίου 2013, με bonus 4% στους τραπεζίτες και «ακούρευτα» ομόλογα 1,9 δισ. και 270 εκατ. ευρώ που λήγουν στις 20 Αυγούστου 2013 και επιπλέον 86 εκ. ευρώ σε τόκους, με κωδικούς αριθμούς EJ 043337 και EJ 045199. Ως γνωστόν ο κ. Στουρνάρας απαξιοί να απαντήσει…».

Παράλληλα Συνέντευξη Τύπου εφ όλης της ύλης θα δώσει αύριο το πρωί στα γραφεία του κόμματος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος.

Η συνέντευξη είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί και, σύμφωνα με συνεργάτες του που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος θα δώσει απαντήσεις «για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για τα περιουσιακά του στοιχεία».

Facebook Comments