Νωρίς το μεσημέρι σημειώθηκε σύγκρουση ανάμεσα σε ταχύπλοο και τουριστικό σκάφος ανοιχτά της Πέρδικας στο σημείο με τη Μονή. Η λάντζα, περίπου 7 μέτρων, η οποία μετέφερε περίπου 21 τουρίστες στο νησάκι της Μονής χτυπήθηκε από το ταχύπλοο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο χειριστής της λάντζας κόρναρε και έκανε ελιγμούς προκειμένου για να αποφύγει το ταχύπλοο αλλά δεν έφτανε ο χρόνος. Το ταχύπλοο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έκοψε στη μέση τη λάντζα.

Οι νεκροί είναι τέσσερις, μεταξύ των οποίων ένα κοριτσάκι πέντε ετών που παρά τις προσπάθειες δεν τα κατάφερε, ο πατέρας του, η μητέρα του είναι τραυματισμένη, ο χειριστής της λάντζας και άλλος ένας άντρας, οι σοβαρά τραυματίες επίσης τρεις, από το Δήμαρχο της Αίγινας έγινε αναφορά για ακρωτηριασμένο τραυματία, και ελαφρότερα τραυματισμένοι άλλοι δύο. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν έξι αγνοούμενοι και υπάρχει φόβος για αύξηση του αριθμού των νεκρών. Ο τέταρτος νεκρός εντοπίστηκε πριν λίγα λεπτά από βατραχανθρώπους. 
 
Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και θα μεταφερθούν στην Αθήνα με ελικόπτερο και συγκεκριμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας βάσει πληροφοριών του MarketNews.gr
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MarketNews.gr έφθασαν στις 16:10 στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας οι τρεις πρώτοι τραυματίες, οι δύο άντρες νεαρής ηλικίας και ο τρίτος μεγαλύτερης, φανερά σοκαρισμένοι και τώρα βρίσκονται στο χειρουργικό για την πρώτη εκτίμηση. Οι δύο νεαροί τραυματίες είναι αδέλφια ηλικίας 16 και 26 ετών. Ο 16χρονος θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ σε γναθοχειρουργό. Υπάρχει και ακρωτηριασμένη κοπέλα που μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και είναι 27 ετών, θα γίνει προσπάθεια επανασυγκόλλησης κάτω άκρου. 
Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρεται η μαρτυρία της γυναίκας ενός εκ των τραυματιών η οποία είπε ότι δύο άντρες στο ταχύπλοο ήταν πιθανώς μεθυσμένοι, το έσκασαν και τώρα τους ψάχνουν ενώ τρεις ημέρες πριν τους είχε δει εκείνη με την κόρη της στο Μαραθώνα να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς.
 
Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Facebook Comments