Μπορεί το θερμόμετρο να ανεβοκατεβαίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, αντίθετα σταθερά ανεβαίνει η διείσδυση του Γιώργου Κοζακίδη, στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξίας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, είναι αποφασισμένος, να ξεπεράσει κάθε διαχωριστική γραμμή και να ενώσει όσο το δυνατόν περισσότερους υποψήφιους, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της χώρας.

Οι επαφές του είναι καθημερινές και αδιάκοπες. Προσεγγίζει άφθαρτες προσωπικότητες από όλους τους χώρους του καθημερινού γίγνεσθαι στην πόλη. Ενδεικτικό των επαφών του, είναι, πως ήδη, έχει στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του, με άτομα ακόμα και από τον αθλητικό χώρο της μπασκετομάνας Θεσσαλονίκης.

Το όνομα του κυκλοφορεί πολύ και η ανταπόκριση εκείνων που μαθαίνουν τις προθέσεις του, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Πάντως ο ίδιος συνεχίζει ακούραστος και δηλώνει ξεκάθαρα προς όλες τις κατευθύνσεις πως “ο δρόμος είναι ανοιχτός και ο αγώνας αποτελεί πρόκληση. Χρειάζονται λύσεις και απλότητα. Οι γραβάτες αποτελούν παρελθόν. Τέλος στη στασιμότητα”.

Facebook Comments