Έκπτωτος και επίσημα από το αξίωμα του προέδρου της ΕΠΟ είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για το θέμα της κάρτας υγείας.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα κοινοποιηθεί άμεσα στην Ομοσπονδία, αύριο ή, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα κι από κει και πέρα ο νυν διοικητικός ηγέτης της ΕΠΟ δεν θα μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του.

Εκτός του Γιώργου Γκιρτζίκη οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της κάρτας υγείας, η οποία αφορά 29 εκ. ευρώ, είναι οι: Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος), Νίκος Προύντζος (μέλος) και Σπύρος Καλογιάννης (μέλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Football League).

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και μέχρι τα τελεσιδικήσει η υπόθεση ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν έχει το δικαίωμα να ηγηθεί της παράταξης που θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της 1ης Οκτωβρίου, που θα διεξαχθούν στη Γεωργιούπολη των Χανίων. Πλέον αναμένεται να γίνει γνωστό το πρόσωπο που θα τεθεί απέναντι στον Βαγγέλη Γραμμένο στις αρχαιρεσίες της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 

Facebook Comments