Σε μηνύσεις εναντίον της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail και ενός αμερικανού μπλόγκερ προχωρά η Μελάνια Τραμπ, σύζυγος του Ρεπουμπλικάνου προεδρικού υποψήφιου Ντόναλντ Τραμπ, αναφορικά με δημοσιεύματα που τη θέλουν να εργάζεται στο χώρο του αγοραίου έρωτα τη δεκαετία του 1990.

Η κ. Τραμπ ζητά αποζημιώσεις 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το επίμαχο δημοσίευμα της «Daily Mail» επικαλείται ως πηγή το σλοβενικό περιοδικό Suzy, σύμφωνα με το οποίο το πρακτορείο μοντέλων για το οποίο εργαζόταν η κ. Τραμπ τη δεκαετία του ’90 λειτουργούσε επίσης ως υπηρεσία συνοδών πολυτελείας.

Οι ισχυρισμοί της «Daily Mail» αναδημοσιεύτηκαν από τον μπλόγκερ Γουέμπστερ Γκρίφιν Τάρμπλεϊ στις ΗΠΑ.

Τόσο η «Daily Mail» όσο και ο αμερικανός μπλόγκερ έχουν έκτοτε αποσύρει τα κείμενά τους, όμως η κ. Τραμπ αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική διαδικασία πάραυτα.

«Οι κατηγορούμενοι έχουν κάνει αρκετές τοποθετήσεις σχετικά με την κ. Τραμπ που είναι 100% ψευδείς και έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην προσωπική και επαγγελματική της φήμη», δήλωσε ο δικηγόρος της κ. Τραμπ, Τσαρλς Χάρντερ.

Σε ανακοίνωσή της, η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση έστω να υπονοήσει ότι οι ισχυρισμοί για την κ. Τραμπ είναι αληθείς ή ότι το πρώην μοντέλο είχε εργαστεί στο παρελθόν ως συνοδός ή στην αγορά του σεξ.

Facebook Comments