Έχοντας ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις όπως το «Χρυσό Τιμόνι» και έχοντας βραβευτεί ως «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» το νέο Opel Astra φαίνεται ότι έχει ήδη αποσπάσει και τον πιο σημαντικό τίτλο, αυτόν του… αγαπημένου του κοινού, έχοντας ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερες από 250.000 παραγγελίες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

«Ελαφρύτερο, πιο ευέλικτο και με κορυφαίες τεχνολογίες που κάνουν τη οδήγηση πιο ξεκούραστη – αυτό είναι το νέο μας Astra,» σχολιάζει ο CEO της Opel CEO Dr. Karl-Thomas Neumann. «Υποσχεθήκαμε μία μεγάλη επιτυχία στην κατηγορία των μεσαίων μοντέλων – και κρατήσαμε την υπόσχεσή μας. Με πλείστες καινοτομίες, σπάνιες μέχρι πρότινος σε αυτή την κατηγορία, η νεότερη γενιά των Astra και Astra Sports Tourer γίνεται και πάλι bestseller.»

Τόσο το πεντάθυρο Astra όσο και η έκδοση Sports Tourer βασίζονται σε μία νέα αρχιτεκτονική που μειώνει το βάρος του οχήματος μέχρι 200 kg. Ισχυροί νέοι κινητήρες προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και άφθονη οδηγική απόλαυση. Το νέο Astra προσφέρει έξοχη συνδεσιμότητα με ενσωμάτωση smartphone και το σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar με ένα ισχυρό Wi-Fi Hotspot για μέχρι επτά κινητές συσκευές.

Facebook Comments