Με ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Επικρατείας, ισχυρίζεται πως από τον διαγωνισμό…, για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, «έγινε πλουσιότερη» η Ελλάδα.

Ο Νίκος Παππάς, διευκρίνησε ότι δεν αναφέρεται μόνο στο τίμημα των 246 εκατομμυρίων ευρώ που θα εισπράξει το ελληνικό Δημόσιο, αλλά και στην τεχνογνωσία η οποία συσσωρεύτηκε.

Σε ανάρτησή του στο Facebook με αφορμή την υποδοχή των μελών της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και Ενστάσεων για τις τηλεοπτικές άδειες, την Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου, ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στους εργαζόμενους που έφεραν εις πέρας την δημοπρασία big brother, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον διαγωνισμό ως… πρότυπο! «Και βεβαίως και πάνω απ’ όλα, μιλώ για το ανθρώπινο δυναμικό που έφερε σε πέρας αυτή τη δοκιμασία. Μιλώ για τους εργαζόμενους. Εργαζόμενους στο Δημόσιο που τόσο έχουν λοιδορηθεί κατά καιρούς. Για αυτούς τους ανθρώπους που, με αυταπάρνηση και αίσθηση καθήκοντος, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική απολαβή, κινητοποιήθηκαν και εμπνεύστηκαν ώστε να οργανώσουν μια απόλυτα άρτια διαδικασία. Έναν διαγωνισμό που αποτελεί πλέον πρότυπο, για το αδιάβλητο της διαδικασίας αλλά και για το τελικό τίμημα», έγραψε στο Facebook.

Τέλος, ο υπουργός αναφέρει: «Όλα έγιναν χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν υπολόγισαν σωματική κόπωση, δεν έδωσαν καμία σημασία στις σειρήνες, σε πιέσεις, ακόμη και στα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Επιστήμονες λαμπροί, με πτυχία που αν τα συγκεντρώσεις όλα μαζί θα χρειαστείς φορτηγό για να τα κουβαλήσεις, οι οποίοι σήκωσαν ψηλά τη φανέλα της πατρίδας μας. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους κινητοποίησε μια οικονομική απολαβή. Τους ενέπνευσε η ίδια η αίσθηση του καθήκοντος να προασπιστούν το δημόσιο συμφέρον. Τους ευχαριστώ έναν-έναν, προσωπικά».


 

Facebook Comments