Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος να μη λυπηθεί κάποιος επειδή πήρε άδεια ο ΣΚΑΪ: Θα έχουμε ντοκιμαντέρ!”
 
Τάδε έφη self proclaimed αριστερός δημοσιοκάφρος – Γι αυτόν ήταν λιγότερο σημαντικό να χάσουν το ψωμί τους πάνω από 400 οικογένειες από το να χάσει τους πιγκουίνους από την οθόνη του.
 
Προ ημερών είχαμε προ(σ)καλέσει ορισμένους αυτοαποκαλούμενους αριστερούς που μας ραντίζουν στανικά με την αριστεροσύνη τους σε ένα τεστ για να δούμε αν είναι όντως ευσυνείδητοι αριστεροί, όπως δηλώνουν, ή απλώς επαγγελματίες Συριζαίοι· “σύστημα ΣΥΡΙΖΑ” για να το πούμε διαφορετικά. Όπως τα γεγονότα τρέχουν, και η πραγματικότητα συχνά ξεπερνά τη φαντασία με το δικό της μοναδικό τρόπο.
 
Αφορμή ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Όχι ο διαγωνισμός αυτός καθαυτόν, αλλά τα απόνερά του όπως κατέκλυσαν το δοκιμαστικό σωλήνα των κοινωνικών δικτύων, όπου φανερώθηκε ένα νέο, ακόμη πιο ανθεκτικό και ενισχυμένο είδος αλλοτριωμένου πρώην(;) αριστερού, του Συριζανθρώπου. Για να χρησιμοποιήσουμε το Νewspeak του Μαξίμου είναι οι “οριστικοί υπερθεματιστές” της κυβέρνησης. Κυκλοφορούν συνήθως στα μαρμαρένια αλώνια του κυβερνοδιαστήματος, και αποτελούν το τελειότερο και πιο ηθικά αποκτηνωμένο είδος επαγγελματία Συριζαίου, μια μετάλλαξη μοναδική.
 
Είναι οι ίδιοι που έβριζαν τους μνημονιακούς για δωσιλογισμό και νενεκισμό και τώρα, όντας νεομνημονιακοί, κρατάνε ομπρέλα όταν τους φτύνουν. Είναι οι ίδιοι που όταν τους λένε για σύμπραξη με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ προσποιούνται ότι δεν ακούν· που όταν τους αναφέρουν την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στους… “τοκογλύφους” για 99 χρόνια καμώνονται ότι δεν βλέπουν· που όταν τους υπενθυμίζουν τις περικοπές στις συντάξεις και τα χαράτσια ακόμη και στα φιλανθρωπικά ιδρύματα υποκρίνονται πως δεν ξέρουν.
 
Είναι οι ίδιοι υποκριτές – συνάδελφοι και μη – που έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ για το μαύρο στην ΕΡΤ. Είναι οι ίδιοι που επιδεικτικά έβγαιναν/ανέβαιναν – στα κάγκελα. Είναι οι ίδιοι που ξημεροβραδιάζονταν στην Αγία Παρασκευή ακούγοντας τους γαντοφορεμένους μεταπράτες της διαμαρτυρίας ενόσω κατανάλωναν αυτάρεσκα την αριστεροσύνη τους μαζί με ένα σουβλάκι και μια κόλα.
 
Τι λαμπρές επιδείξεις αλληλεγγύης είχαμε αντικρίσει έκθαμβοι για τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ που χάνουν το ψωμί τους!; Σκέτο έπος! Τώρα τι λένε για τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας; Τώρα μούγκα στη στρούγκα ή αρκετά “θα” με μπόλικο καθόλου στην καλύτερη των περιπτώσεων! Στην χειρότερη πίσω από όσα λένε ή γράφουν κρύβεται σκατοψυχιά, χαιρεκακία, εκδικητικότητα και (αντι)δημοκρατικές λογικές τύπου “όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας”. Άλλωστε αυτά τα μειράκια τρέφονται από το μαύρο γάλα της υπεράκτιας Αυγηανής (Aυγή το πάλαι).
 
Υποκριτές, γελοίοι μικροί, τρισάθλιοι με τις μιας χρήσης πλαστικές ηθικολογίες τους και τον γραφικό διδακτισμό τους όταν τους αντιμετωπίζεις ψελλίζουν ένα κάρο αμήχανες παπαριές δίκην φύλλου συκής για το ηθικό ξεγύμνωμά τους! Όχι πια Αριστεροί, (ήταν και ποτέ;) μα πλήρως μεταποιημένοι ακατάληπτοι Συριζάνθρωποι δια πάσαν κομματική νόσον και πάσαν μαλακία με μόνο μέλημά τους την παραμονή στον καραμελωμένο κρατικό μηχανισμό. Τέλεια στην ατέλειά τους μετεξέλιξη των Πασοκανθρώπων και κάθε άλλου είδους κομματανθρώπων, πωρωμένοι, μισάνθρωποι σκατάνθρωποι. Θα τους ξεράσει η Ιστορία όπως όλα τα απόβλητα.
 
*Εννοείται ότι το παρόν δεν αφορά τους απλούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν όλα τα στελέχη του. Αλλά στην Ελλάδα, τα εννοούμενα (δεν) παραλείπονται.

 

Facebook Comments