Τροπολογία με την οποία μεταξύ άλλων προωθείται η διαθεσιμότητα και στις γενικές γραμματείες της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού καθώς και στην γενική γραμματεία Συντονισμού, με την ίδια διαδικασία των τριμελών ειδικών υπηρεσιακών συμβουλίων, κατατέθηκε την Παρασκευή εκ μέρους του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αν πρέπει να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ να κάνω, είναι η σωστή επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του» τονίζει στο μεταξύ σε συνέντευξή του στο Bloomberg o Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του», επισημαίνει, αλλά παραδέχεται ότι «δεν είναι εύκολο και από συναισθηματική άποψη».

Όπως λέει δεν κοιμάται καλά τη νύχτα, όταν γνωρίζει ότι θα χάσουν τη δουλειά τους τόσοι άνθρωποι. Πάντως αναφέρει ότι, παραμένει πιστός στις πεποιθήσεις του των τελευταίων, όπως λέει, εννέα χρόνων.

«Δεν θέλω να θιγεί κανείς εργαζόμενος στο δημόσιο και στο δημόσιο τομέα. Έπρεπε να έχουμε κινηθεί πολύ πιο γρήγορα, πολύ πιο αποφασιστικά. Χάσαμε χρόνο δυστυχώς. Χάσαμε στην πραγματικότητα ένα χρόνο» δήλωσε στο μεταξύ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος από το Ρέθυμνο αναφερόμενος στην κινητικότητα.

Facebook Comments