Πάνω από 2% ενισχύονται ο ΟΤΕ, ο ΟΠΑΠ, ΟΛΠ, ΕΧΑΕ και Τιτάνας. Απώλειες άνω του 3% για την Εθνική, στα 16 ευρώ υποχωρεί η μετοχή των Folli και οριακή είναι η πτώση για την Coca Cola και τα Ελληνικά Πετρέλαια. Οι συναλλαγές παραμένουν αδύναμες, λίγο πάνω από τα 24 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί, παρά την αντίδραση που βγαίνει στο ταμπλό. 

Τελικά, βγαίνει αντίδραση από τα χαμηλά έτους, με τον γενικό δείκτη να προσεγγίζει τα επίπεδα των 810 μονάδων και με τη μετοχή της Εθνικής μόνιμα σε αρνητικό πρόσημο, στα 2,42 ευρώ, αλλά με μειωμένο το ποσοστό των αρχικών απωλειών. Η μετοχή που ηγείται της ανόδου είναι της Alpha Bank, στα 0,42 ευρώ, αφού θεωρείται πλέον μία από τις πιο φθηνές τραπεζικές μετοχές διεθνώς. Ακολουθεί δε, και η Πειραιώς, που ενισχύεται πάνω από 4%, στα 0,96 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, απόδραση από τα χαμηλά για τη μετοχή της Ιντραλότ, που μαζί με τον ΟΠΑΠ έχουν πάρει το πράσινο φως από το ΤΑΙΠΕΔ να υπογράψουν τη σύμβαση για τα λαχεία. Η μετοχή ενισχύεται στο 1,42 ευρώ και με κέρδη που ξεπερνούν το 4%. Ανοδική αντίδραση για τη ΔΕΗ, έπειτα από ένα σχετικά μεγάλο διάστημα πτώσης, στα 6,18 ευρώ , ενώ αντιδρούν ΟΛΠ και ΣΩΛΚ.

 

ΧΣ

Facebook Comments