Το διαζύγιο Τζολί – Πιτ ακολούθησε τη σωματική και λεκτική κακοποίηση ενός εκ των παιδιών τους από τον Μπραντ Πιτ, μεταδίδει ο Telegraph.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ΤΜΖ, όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη όταν ο διάσημος ηθοποιός άρχισε να φωνάζει και να χτυπά ένα από τα παιδιά, κατά τη διάρκεια πτήσης.

Τις καταγγελίες ήδη διερευνούν τόσο το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες όσο και η Πρόνοια και, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο Πιτ όσο και η Τζολί έχουν ήδη καταθέσει για το περιστατικό στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Συνεπιβάτες και αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού καταθέτουν πως ακόμη και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στις 8 μ.μ, ο Πιτ συνέχισε να φωνάζει. Τα στοιχεία της πτήσης δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για την ώρα.

Πηγή από τον κύκλο του Μπραντ Πιτ πάντως, δήλωσε στο πρακτορείο ΤΜΖ πως ο Αμερικανός είναι πολύ προσεκτικός με την ανατροφή των παιδιών του και δεν έχει ασκήσει ποτέ βία σε αυτά.  «Είναι πολύ άδικο που ορισμένοι προσπαθούν να τον παρουσιάσουν πολύ διαφορετικό από ότι στην πραγματικότητα είναι», είπε.

Facebook Comments