Η Honda Motor Europe επιβεβαίωσε την παραγωγή μιας «νέου τύπου», όπως την αποκαλεί, μοτοσυκλέτας. Το σκούτερ X-ADV είναι βασισμένο στο πρωτότυπο City Adventure concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο το 2015, και προσπαθεί να συνδυάσει το πνεύμα της περιπέτειας με πολυχρηστικότητα, πρακτικότητα και άνεση.

Όπως ίσως καταλάβατε και από τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Honda, πρόκειται για ένα σκούτερ πόλης, με δυνατότητες για εκτός δρόμου αποδράσεις. Διαθέτει όρθια θέση οδήγησης που προσφέρει στον αναβάτη εξαιρετική ορατότητα και μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων ώστε να ανταπεξέρχεται με άνεση στην κίνηση εκεί που δεν υπάρχει άσφαλτος. Επίσης το X-ADV διαθέτει μία πρακτική, ρυθμιζόμενη ζελατίνα πέντε θέσεων και αποθηκευτικό χώρο για ένα κράνος τύπου off-road.

Το X-ADV εφοδιάζεται στάνταρ με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission ) της Honda και θα δει το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο, από 8–13 Νοεμβρίου 2016. 

Facebook Comments