Την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, εκεί που χτυπά η καρδιά της ευρωπαϊκής και όχι μόνο αυτοκίνησης, επέλεξε η Suzuki για να πραγματοποιήσει τρεις πολύ σημαντικές ανακοινώσεις.

Δεσπόζουσα σημασία είχε η πανευρωπαϊκή πρεμιέρα του compact crossover Ignis , πρώτη εμφάνιση και για το ανανεωμένο SX4 S-Cross του οποίου η παραγωγή και οι πωλήσεις έχουν ξεκινήσει, ενώ η Suzuki αποφάσισε να συμπεριλάβει τις τετρακινήσεις της κάτω από τον γενικό τίτλο ALLGRIP.

Το νέο Ignis είναι το νέο παγκόσμιο compact crossover της Suzuki και έκανε πρεμιέρα στην Ευρώπη, συνδυάζοντας τη χαρακτηριστική εξωτερική εμφάνιση, με την πολυχρηστικότητα. Θα διατίθεται συνολικά με 14 χρώματα αμαξώματος, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα προσωπικής επιλογής διχρωμίας σε πέντε συνδυασμούς χρωμάτων με μαύρη οροφή. Το Ignis θα εφοδιάζεται με τον βενζινοκινητήρα 1.2 DUALJET που έχει απόδοση 90 ίππων και 120 Nm ροπής, με 5τάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Οι πωλήσεις του νέου IGNIS θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2017.

Η ανανεωμένη έκδοση του SX4 S-Cross, η διάθεση της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει, έχει να επιδείξει μια ιδιαίτερα ρωμαλέα εικόνα, ενώ ξεχωρίζει η χρησιμοποίηση των δύο καινούριων βενζινοκινητήρων άμεσου ψεκασμού BOOSTERJET της Suzuki, στο 1.0 και 1.4 λίτρα.

Σειρά ALLGRIP θα ονομάζονται πλέον τα είδη τετρακίνησης της Suzuki, με την ALLGRIP AUTO να περιλαμβάνει το σύστημα τετρακίνησης με συνεκτικό συμπλέκτη Viscous, την ALLGRIP SELECT την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατ’ επιλογήν τετρακίνηση με τις τέσσερεις διαφορετικές οδηγικές λειτουργίες που διαθέτει (Auto, Sport, Snow, Lock), και ALLGRIP PRO, την τετρακίνηση με δυνατότητα υποπολλαπλασιαμού των σχέσεων του Suzuki Jimny. 

Facebook Comments