Ήττα με… κάτω χέρια γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο Μπακού από την Καραμπάκ με 2-0 για την 3η αγωνιστική του Europa League. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Κιντάνα (56’), Αμιργκουλιγιάεφ (87’).

Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με την εμφάνιση του και έβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης και τους Αζέρους τους οποίους θα υποδεχθεί στη Τούμπα στις 3 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο ματς απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που πελαγοδρομούσε και δεν μπορούσε να δημιουργήσει παιχνίδι-πόσο μάλλον να απειλήσει… Στο 18΄οι Αζέροι φλέρταραν με το γκολ αλλά το σουτ του Εντλόβου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου. Στο 23’ ο ΠΑΟΚ απείλησε με το γυριστό ψαλίδι του Σακχόφ αλλά ο Σέχιτς απομάκρυνε. Ο Καραμπάκ είχε νέα καλή στιγμή στο 41’ με τον Γκαράγιεφ.

Ο ΠΑΟΚ δεν βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και στο 56’ βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν ο Κιντάνα νίκησε τον Γλύκο για το 1-0. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και οι Αζέροι στο 87’ κλείδωσαν τη νίκη με τον Αμιργκουλίγιεφ που πήρε εξαιρετική ασίστ από τον Μουαρέμ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Κίτρινες: Αμιργκουλίγιεφ, Εντλόβου

Διαιτητής: Γιεφέτ (Ισραήλ)

Kαραμπάκ: Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μενβέντεφ, Εντλόβου (74′ Μαντάντοφ), Μουάρεμ (92΄ Ναντίροφ), Σαντίγκοφ, Αμιργκουλίγεφ, Αγκόλι, Αλμέιδα, Χιουσέινοφ, Κιντάνα (90′ Αλασκάροφ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρελα, Κρεσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας (59′ Μπίσεσβαρ), Τιαμ (66′ Περέϊρα), Καμπος (75′ Κουλούρης) και Ροντρίγκες.

Σλόβαν Λίμπερετς-Φιορεντίνα 1-3

Την πρωτιά του ομίλου απολαμβάνει η Φιορεντίνα που πέρασε νικηφόρα από το Λίμπερετς κερδίζοντας με 1-3 την Σλόβαν. Ο Κάλινιτς άνοιξε το σκορ στο 8’ και στο 23’ δπλασίασε τα τέρματα των «βιόλα». Η Σλόβαν μείωσε σε 1-2 με τον Σέβτσικ στο 58’ και ο Μπαμπακάρ στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ                   Ν-Ι-Η   Τερμ.  Β.  

Φιορεντίνα (Ιταλία)          2-1-0    8-2   7

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν)      1-1-1    4-6   4

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)                1-1-1    2-3   4

Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία)    0-1-2    3-6   1

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Facebook Comments