Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 6’ με το τέρμα του Βαρέλα, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με 2-1 στο ντέρμπι της 8ηςαγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Ο Βαρέλα με αυτογκόλ ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους» στο 25’[ και ο Μιλιβόγιβειτς με κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στα αξιοσημείωτα του ματς οι πολλές και μακροχρόνιες διακοπές του αγώνα λόγω καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Ο διαιτητής Αρετόπουλος, μάλιστα έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια, λόγω της ατμόσφαιρας στο Καραϊσκάκη 2,5 λεπτά πριν το φινάλε του ματς. Ο ΠΑΟΚ καθυστέρησε να βγει και έδωσε την εντύπωση ότι θα αποχωρούσε από το γήπεδο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πείστηκαν και επανήλθαν για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Στα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Βαρέλα στο 6’ με κοντινή προβολή από εκτέλεση κόρνερ. Στο 12’ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κάμπος να γλυστράει πριν πλασάρει. Στο 15’ ο Ελιονούσι σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Γλύκος έδιωξε, ενώ στο 25’ ήρθε η ισοφάριση με τον Ιντέγε να σεντράρει, ο Βαρέλα έβαλε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Γλύκου για το 1-1.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε για να ανέβει στο δεύτερο μέρος όπου έγινε ένα πολύ καλό ντέρμπι με ρυθμό και πολλές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στο 60’ ο Κάμπος έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ και στην επόμενη φάση ο Γλύκος με σωτήρια επέμβαση απέκρουσε το σουτ του Σεμπά.

Ο Γλύκος στο 80’με εντυπωσιακή απόκρουση στέρησε το γκολ από τον Ντα Κόστα, ενώ στο 96’ ο Φορτούνης έβγαλε γλυκιά σέντρα και ο Μιλιβόγιεβιτς με γυριστή κεφαλιά νίκης τον Γλύκο για το 2-1.

Facebook Comments