«Η ελληνική βόμβα χτυπάει» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild που κάνει λόγο για «επιστροφή της κρίσης» και επαναφέρει τα εφιαλτικά σενάρια για την οικονομία.

«Σχεδόν ενάμισης χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ελλάδα έλαβε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, και περισσότερα από 86 δισεκ. ευρώ» γράφει η γερμανική εφημερίδα και συνεχίζει:

«Ωστόσο δεν θα είναι το τελευταίο: Πολιτικοί τόσο στην Αθήνα όσο και στο Βερολίνο κάνουν ήδη λόγο για ένα τέταρτο πακέτο! Την ίδια ώρα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, δεν έχει προφανώς κανένα ενδιαφέρον να ανακτήσει τα δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος που οι συμπατριώτες του διατηρούν σε ξένους λογαριασμούς».

«Η ελληνική βόμβα χτυπά - Ερχεται τέταρτο μνημόνιο»

Μιλώντας στην Bild του Σαββάτου ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) βουλευτής Πέτερ Ραμσάουερ, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του γερμανικού Κοινοβουλίου, αναφέρει ότι “βαδίζουμε κατευθείαν προς ένα τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας. Παράλληλα, ο βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ, αναφέρει στην Bild ότι “το αργότερο το 2018 θα ξεκινήσει και πάλι η συζήτηση για πακέτα διάσωσης δισ

Facebook Comments