Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι, τουλάχιστον, μέχρι νεοτέρας.

Η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο και στον Ιταλό προπονητή ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, χωρίς να υπάρχει – επί του παρόντος – κάτι το ουσιαστικό. Ο 40χρονος τεχνικός μένει τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας στα καθήκοντά του, ωστόσο, απ΄ ότι διέρρευσε ο Αλαφούζος του μίλησε με «σληρή γλώσσα».

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ έκανε έντονες παρατηρήσεις στον τεχνικό της ομάδας, αφενόν μεν για τις επιλογές του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφετέρου δε για την κακή νοοτροπία που επικρατεί στο τμήμα, αλλά και τους συχνούς τραυματισμούς που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν την ομάδα από την έναρξη της περιόδου.

Ο 40χρονος τεχνικός δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ότι θέλει να παραιτηθεί, παρά τα όσα άκουσε τα ξημερώματα της Δευτέρας από τους οπαδούς στο Κορωπί, αλλά και το βαρύ κλίμα που υπάρχει εναντίον του μετά τα απανωτά άσχημα αποτελέσματα.

Ο Στραματσόνι μένει μέχρι νεοτέρας στον πάγκο του «τριφυλλιού», αλλά δεν θα πρέπει να προκαλέσει καμία απολύτως έκπληξη το ενδεχόμενο της αντικατάστασής του πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Facebook Comments