Στον Εύοσμο παίχτηκε το τυχερό δελτίο του Τζόκερ που κερδίζει 13,8 εκατ. ευρώ, καθώς ήταν το μοναδικό που βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 1756ης κλήρωσης του Τζόκερ, μετά από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ.

Το κόστος του δελτίου ήταν μόλις 3 ευρώ, ενώ η επιλογή των αριθμών για τις έξι στήλες ήταν τυχαία. “Είναι μια μεγάλη επιτυχία αυτή για το πρακτορείο μας. Από το πρωί έρχεται κόσμος για να μας συγχαρεί, αλλά και από απλή περιέργεια. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά αυτό που έγινε και μας δίνει μεγάλη ελπίδα για το μέλλον. Ελπίζουμε να τα έχει κερδίσει κάποιος γνωστός, γιατί είμαστε συνοικιακό πρακτορείο” αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης Παπατζιλάκης, ιδιοκτήτης του πρακτορείου του ΟΠΑΠ όπου παίχτηκε το τυχερό δελτίο, στην Αριστοτέλους 26 και Ρήγα Φεραίου.

Ο αδερφός του Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος που το έμαθε, ενώ επισήμανε ότι και στο παρελθόν το πρακτορείο τους είχε επιτυχίες. Παλαιότερα παίκτες στο ίδιο πρακτορείο είχαν κερδίσει 300.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ και ένα 5αρι στο Τζόκερ. “Και στο παρελθόν είχαμε επιτυχίες, όπου οι τυχεροί παίκτες εμφανίστηκαν. Ελπίζουμε και σε αυτό το μεγάλο ποσό να γίνει το ίδιο. Το έμαθα χθες βράδυ στις 11:30 και από τότε όλοι είμαστε χαρούμενοι. Είναι μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλο το ποσό” τόνισε ο Αλέξανδρος Παπατζιλάκης.

Πριν από λίγες ημέρες το ίδιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ είχε γίνει στόχαστρο διαρρηκτών. “Μας έσπασαν τα τζάμια και την πόρτα για να πάρουν το ταμείο, αλλά δεν βρήκαν χρήματα” επισημαίνει ο πατέρας του Αλέξανδρου και του Παναγιώτη, Σταύρος.

Στη Θεσσαλονίκη παίχτηκαν δύο ακόμη τυχερά δελτία, από τα συνολικά εννέα που σημείωσαν πέντε επιτυχίες.

Facebook Comments