Την πρώτη του απώλεια στο εφετινό πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη είχε ο Ολυμπιακός, που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Κέρκυρα (0-0) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Πέρα για πέρα δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στάθηκε εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια του ματς, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι, ενώ επιθετικά σε δύο-τρεις περιπτώσεις απείλησε την εστία του Λεάλι και θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Μετά τη μέτρια εμφάνιση με τη Γιουνγκ Μπόις, ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμη κακό ματς, με τους περισσότερους παίκτες του σε άσχημο απόγευμα. Οι «ερυθρόλευκοι» απέιλησαν ελάχιστα την εστία των φιλοξενούμενων, δεν είχαν μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι και προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους.

Η Κέρκυρα στάθηκε πάρα πολύ καλά στο πρώτο 45λεπτο στο Καραϊσκάκη και δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της.

Το ματς ήταν κακό με λίγες φάσεις και τον Ολυμπιακό να μη μπορεί να βρει ρυθμό. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα αμυντικά, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει στους Πειραιώτες να οργανώσουν το παιχνίδι τους. Η εδαφική υπεροχή των γηπεδούχων και η πίεση που άσκησαν στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου στο μισό γήπεδο δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς όλα σταματούσαν έξω από την περιοχή της Κέρκυρας.«Καθαρή» ευκαιρία δεν έβγαλε ο Ολυμπιακός στο διάστημα αυτό. 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Τουράμ βρέθηκε απέναντι από τον Λεάλι, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έσωσε την ομάδα του. Η συνέχεια ανήκε πλήρως στους γηπεδούχους, που πίεσαν για το γκολ, αλλά ο Κουτζαβασίλης βρέθηκε σε μεγάλη μέρα.

Από το 68΄ έως το 72΄ ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας έκανε τρεις σημαντικές επεμβάσεις, με πιο σπουδαία αυτή του 72ου λεπτού, όταν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Σεμπά. Παρά την πίεση που άσκησε έως το φινάλε ο Ολυμπιακός η Κέρκυρα άντεξε και πανηγύρισε δικαιολογημένα μετά το σφύριγμα της λήξης.

Facebook Comments