Σε δρόμο παραπλήσιο εκείνου του Παναθηναϊκού οδεύει αγωνιστικά και ο ΠΑΟΚ, που μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα έμεινε απόψε στο 0-0 με τα Τρίκαλα, στη θεσσαλική πόλη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου.

Τρίκαλα και ΠΑΟΚ έχουν από 4 βαθμούς και η ΑΕΛ 3, που σημαίνει ότι η κατάσταση με την πρόκριση θα ξεκαθαρίσει την 3η αγωνιστική, όταν ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός έδρας με τον αδιάφορο Πανελευσινιακό και τα Τρίκαλα θα υποδεχθούν τη Λάρισα.

Με νίκες συνέχισαν στο κύπελλο Ξάνθη και Λεβαδειακός κερδίζοντας με 3-1 Καλλονή και Πανσερραϊκό αντίστοιχα. Τόσο οι Ακρίτες, όσο και οι Βοιωτοί καθάρισαν τα παιχνίδια τους από το πρώτο ημίχρονο.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα κατάφερε να κερδίσει την Καλλονή και πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα γκολ για την Ξάνθη σημείωσαν στο 3 ο Ράνος, στο 23 ο Λάζιτς και στο 47 ο Νιέτο. Για τους νησιώτες μείωσε απλά στο 69 ο Φράνγκος. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε ξανά γερά στο κόλπο της πρόκρισης μετά την ήττα της στην πρώτη αγωνιστική από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου (80 Τριάδης), Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο (64 Σβάρνας), Λάζιτς (59 Λ. Ορφανίδης), Νιέτο, Π. Oρφανίδης, Ράνος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου (50 Λίταινας), Τζελίδης, Ντάλλας (81 Γιουκαρής), Μπουρντουζάν, Φράγκος, Λαμπράκης, Γιώργου (69 Σάββας), Ποζατζίδης, Ρεπέτσας.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

ΠΑΣ Γιάννινα 6 (έχει ήδη περάσει)
Ξάνθη 3
Αγροτικός Αστέρας 3
Καλλονή 0

Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός 3-1

Στο άλλο μεσημεριανό ματς, ο Λεβαδειακός καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τις Σέρρες, σκοράροντας στο 1 με τον Παππά, στο 12 με τον Ουόν και στο 41 με τον Γιακουμάκη. Στο 66 οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Κάκκο στο 66.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς πέρασε στην κορυφή του ομίλου και έχοντας ως προίκα και το 0-0 της πρώτης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση. Υπενθυμίζεται ότι το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Κισσαμικό και Πανιώνιο αναβλήθηκε.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Ζεζίνιο, Μάντζιος (60 Σένκα), Βασιλείου (73 λ. τρ. Καψάσκης), Μάγκας, Γιακουμάκης, Τόπι, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν (61 Μιλιάζες), Παππάς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διλμπέρης): Nτουπρέ, Καψάλης, Τσελεπίδης (46 Στέβιτς), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Φουσού, Παναγιωτίδης (69 Μαφουτά), Τσιμίκας (57 Χατζηδημητρίου), Τσούτσης, Κάκκο, Κανούλας

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Λεβαδειακός 4
Κισσαμικός 3
Πανιώνιος 1
Πανσερραϊκός 0

Στον 7ο όμιλο η νίκη της Καλλιθέας έφερε ανατροπή δεδομένων, καθώς με το 1-0 (55΄ Σταματάκος) επί του Ατρόμητου ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού και οι τέσσερις ομάδες του γκρουπ έχουν από μία νίκη και μία ήττα.

Την τελευταία αγωνιστική η αθηναϊκή ομάδα θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ατρόμητος θα παίξει στη Θράκη με τον Πανθρακικός τον Ατρόμητο.

 

Facebook Comments