Ο ΠΣΑΤ αποφάσισε να βραβεύσει τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη, κατά την διάρκεια της εφετινής Γιορτής των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου (18:30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Ευχαριστώ το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ για την τιμή που μου κάνει με τη βράβευση αυτή. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη σημασία αλλά και τη βαρύτητα της τιμητικής διάκρισης και δεσμεύομαι ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ζήλο και συνέπεια, έτσι ώστε να εκπροσωπούμε τα ελληνικά χρώματα, με τον καλύτερο τρόπο, στο εξωτερικό» δήλωσε ο Έλληνας προπονητής, μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Επίσης, το Δ.Σ. αποφάσισε, να τιμηθούν με Ειδικές Βραβεύσεις, οι:

Μανώλης Καραλής, αθλητής Στίβου, με την κορυφαία φέτος επίδοση στον κόσμο στο αγώνισμα του Επι Κοντώ, στην κατηγόρια Παίδων (Έπαθλο ανερχόμενου ταλέντου).

Στέφανος Τσιτσιπάς, αθλητής Τένις, κορυφαίος φέτος στην Παγκόσμια κατάταξη Εφήβων και Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία του (Έπαθλο ανερχόμενου ταλέντου).

Αποστόλης Χαριτωνίδης, μαχητής της ζωής και του αθλητισμού.

Κατερίνα Ζαφειροπούλου, 13χρονη αθλήτρια Τένις, για την αλτρουιστική της συμπεριφορά στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα (Τιμητική διάκριση Αθλητικού Ήθους).

Facebook Comments