Χαλαρός στο πρώτο ημίχρονο, που ολοκληρώθηκε 0-0, αλλά καταιγιστικός στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 13η αγωνιστική και αύξησε εκ νέου τη διαφορά από τους διώκτες του.

Παρά το «λευκό» πρώτο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι έκαναν καλή εμφάνιση, είχαν ρυθμό, ωραία ανάπτυξη και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά έπεσαν πάνω στον Ναμάσκο, που πραγματοποίησε σπουδαίες εμεπεμβάσεις, αλλά και τον Μουλόπουλο που στο 21ο λεπτό απέκρουσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ιντέγε, ο οποίος είχε περάσει τον τερματοφύλακα των Βοιωτών και πλάσαρε σε άδεια εστία!
Τελικά ο Νιγηριανός φορ του Ολυμπιακού έδιωξε το άγχος στο 48ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ με θεαματικό ανάποδο ψαλίδι, από κεφαλιά – πάσα του Σεμπά, αλλά είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του από θέση οφ σάιντ, που δεν αντιλήφθηκε ο βοηθός.

Το 1-0 «έλυσε» τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι στη συνέχεια διέλυσαν κάθε αμυντική προσπάθεια του Λεβαδειακού. Προηγουμένως όμως οι «ερυθρόλευκοι» κινδύνεψαν με ισοφάριση στο 61ο λεπτό, όταν ο Γιακουμάκης πέταξε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Λεάλι στο τετ α τετ με τον Ιταλό πορτιέρε.

Στο 69΄ ο Μιλιβόγεβιτς με σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε, στο 71΄ ο Φορτούνης με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 3-0 και στο 74΄ ο Ιντέγε, με κοντινή κεφαλιά από γύρισμα του Ντε Λα Μπέγια, σημείωσε το ένατο φετινό γκολ του στη Λίγκα και τέταρτο σημερινό για την ομάδα του, ενώ στο 79΄ ο Πάρντο είχε δοκάρι.

Facebook Comments