Μεθυσμένος ήταν ο ένας από τους οδηγούς στο τροχαίο ατύχημα – με έξι σοβαρά τραυματίες – που συνέβη την Τετάρτη το πρωί στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την οδό Φραντζή, στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη μέτρηση της τροχαίας η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,78 gr/l (γραμμάρια ανά λίτρο αίματος), ενώ στη δεύτερη 0,61 gr/l όταν το ανώτατο επιτρεπτό όριο σύμφωνα με τον ΚΟΚ είναι μόλις 0,25 gr/l.

Νωρίτερα:

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 7 το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού, στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την τροχαία στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Στο ένα επέβαινε ένα ζευγάρι και στο άλλο τέσσερις νεαροί, ενώ δεν επιβεβαιώνεται η εμπλοκή πεζού, όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό.

Και οι έξι άνθρωποι είναι πολυτραυματιές και μεταφερθήκαν στον Ερυθρό Σταυρό. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν κινδυνεύει η ζωή τους, καθώς δεν έχουν διασωληνώσεις και δεν εισήχθησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Από άγνωστη αιτία, σημειώθηκε καραμπόλα δύο οχημάτων. Σε άμορφη μάζα έχει μετατραπεί ένα τουλάχιστον από τα οχήματα, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Facebook Comments