Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Αν και απομένει η ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ, ο 41χρονος πρώην άσος του «τριφυλλιού» είναι οριστικά ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το όνομα του διαδόχου του Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι γνωστό από σήμερα το μεσημέρι. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Καλαματιανός παλαίμαχος παίκτης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, επήλθε πλήρης συμφωνία σε όλα τα θέματα κι έτσι ο «Λύμπε» επιστρέφει στο «τριφύλλι» μετά από 12 χρόνια, αυτή την φορά σε ένα εντελώς διαφορετικό πόστο.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η ανακοίνωση από τη διοίκηση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος ανέλαβε τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου (μέχρι τώρα υπεύθυνος ήταν ο Γιάννης Σαμαράς).Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει σε λίγο και συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Facebook Comments