Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 3-2

Μετά από μια έξοχη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας επικράτησε με 3-2 στο χιονισμένο «Θ. Κολοκοτρώνης» της τραγικής αμυντικά ΑΕΚ σε αγώνα για την εξ΄αναβολής 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Συγχρόνως η ομάδα του Ελευθερόπουλου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα απέναντι στην ομάδα του Μοράις που αν και προηγήθηκε στο σκορ, κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος ενώ αγωνιζόταν από το 71΄ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βράνιες. Τα γκολ για την «Ενωση» πέτυχε ο Πέκχαρτ (36΄, 68΄) ενώ για τον Αστέρα που πήρε δίκαια τη νίκη σκόραραν ο διακριθείς Στανισάβλιεβιτς (49΄), Σίλβα (66΄) και Τσουκαλάς (81΄), ενώ είχε και δοκάρι με τον Μανιά στο 54΄.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Στυλιαράς

ΚΟΚΚΙΝΗ: 71΄ Βράνιες (δεύτερη κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στανισάβλιεβιτς, Τσουκαλάς, Μανιάς – Λαμπρόπουλος, Βράνιες

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ίγκορ Σίλβα, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος (46΄ Ιγκλέσιας), Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (75΄ Ιωαννίδης), Στανισάβλιεβιτς (69΄ Καλτσάς), Μάσα, Μανιάς.

ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Σιμόες (87΄ Αλμέιδα), Γιόχανσον, Μάνταλος, Αϊντάρεβιτς (56΄ Μπακασέτας), Χριστοδουλόπουλος (65΄ Ροντρίγκες), Πέκχαρτ.

Αναβλήθηκε εκ νέου το Βέροια-Ηρακλής

Αναβλήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ηρακλή για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο ΠΑΣ Γιάννινα έφερε… τούμπα τον ΠΑΟΚ και τον κέρδισε στην Τούμπα με 1-0 για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Τζημόπουλος στο 16’.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Ακόστα, Πασχαλάκης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (67′ Μυστακιδης), Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Πέλκας (87′ Περέϊρα) Κουλούρης (61′ Αθανασιάδης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα (27′ Γαρουφαλιάς- 76΄Μαμπουλού), Κοζορώνης, Καρανίκας, Κούτρης, Γιάκος (87′ Μπουκουβάλας), Ακόστα.

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 0-2

Οι Νεοσμυρνιώτες «ξύπνησαν» στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισαν με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League και έπιασαν, προσωρινά, την Ξάνθη στην 2η θέση! Σκόρερ για τους «κυανέρυθρους» οι Μασούντ (59΄) και Μασούρας (74΄).

Πλατανιάς-Λάρισα 3-2

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Πλατανιά που μετά τους Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, νίκησε και την Λάρισα με 3-2 για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μουνάφο 45’, Πριντέτα 54’ και Μανούσος 76’, ενώ για την ΑΕΚ βρήκε δίχτυα ο Ναζλίδης στο 59’ με πέναλτι και στο 90’.

Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-2

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του ο Ολυμπιακός επικρατώντας στα Πηγάδια της Ξάνθης με 2-0. Τα τέρματα των «ερυθρόλευκων» πέτυχαν οι Ιντέγε (38’), Μιλιβόγεβιτς (89’).

Κίτρινες: Γιουνές – Μποτία

Κόκκινες: 60’ Λισγάρας – 60’ Σεμπά

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

Ξάνθη (Ράσβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Τριάδης (71΄ Νιέτο), Γιουνές, Σολτάνι, Λουσέρο, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης (82΄ Ορφανίδης), Ουάλας (74΄ Παπαστεριανός), Λισγάρας, Καμαρά

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (84΄ Ανδρούτσος), Μαρίν (66΄ Μανθάτης), Ντε λα Μπέγια, Μαρτίνς (90΄+2 Μπουχαλάκης), Βιάνα, Φιγκέιρας, Σεμπά, Ιντέγε

Facebook Comments