Ηρακλής-ΑΕΛ 1-1

Με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Ρέντζα, για αμφότερες τις ομάδες και τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ηρακλής και η ΑΕΛ αναδείχτηκαν σήμερα στο Καυτανζόγλειο, για τη 18η αγωνιστική της Super League, ισόπαλοι με 1-1.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Στάμου, Γροντής, Δώνης, / Φάρκας, Ικάουνιεξ, Θεοδωρόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Κούρος (69’ Καραγκούνης), Δώνης, Γροντής (89’ Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Μοντέιρο (60’ Περόνε), Λεοζίνιο, Πασάς

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Τίκο, Φάρκας, Ρεντζάς, Λελογκονόλο, Αναστασόπουλος (84’ Φατιόν), Ναζλίδης, Ικαούνιεξ (46’ Γκαγιέχο), Τσακοπίνο (57’ Αβραάμ).

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 1-1

Ακόμα έναν βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Πανιώνιος και παρέμεινε αήττητος στην Τρίπολη συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία.

Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον τοπικό Αστέρα και βρίσκονται -προσωρινά- μόνοι στη δεύτερη θέση της Super League μετά από 18 αγώνες! Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με πέναλτι του Μάσα στο 43΄, ενώ ο Ταπόκο ισοφάρισε στο 47΄, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κάρτες: Τσουκαλάς, Φαρίνια, Μάσα – Μασούντ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (61΄ Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια (74΄ Ιωαννίδης), Μανιάς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου (46΄ Ταπόκο), Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας (87΄ Καθάριος), Μασούρας (69΄ Μαχμούτοβιτς)

Άρης – ΟΦΗ 1-0

Πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε ο ‘Αρης, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρώτο ματς της 13ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς πέτυχε στο 7΄ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και στέλνει τους «κίτρινους» στην 2η θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση «αναπνοής» από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Ξάνθη – ΑΕΚ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ματς της Ξάνθης με την ΑΕΚ (0-0) στα Πηγάδια για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίχτες καθώς στο 6’ αποβλήθηκε ο Γκάλο για την ΑΕΚ με απευθείας κόκκινη, ενώ στο 58’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τριάδης για τους γηπεδούχους.

Μόλις στο 6ο λεπτό η ΑΕΚ έμεινε με παίχτη λιγότερο καθώς ο Γκάλο αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό χτύπημα στον Λουσέρο.

Κίτρινες: Μπαξεβανίδης Τριάδης/ Σιμόες, Βράνιες, Μάνταλος, Πέκχαρτ

Κόκκινες: 58’ Τριάδης (δεύτερη κίτρινη) – 6’ Γκάλο,

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονία)

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης (78’ Ράνος), Γουάλας, Λάζιτς, Λισγάρας, Καμαρά (55’ Σολτάνι )

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (74’ Μπακασέτας), Πατίτο (11’ Μπακάκης), Μάνταλος (84’ Γαλανόπουλος), Πέκχαρτ

Facebook Comments