Μετέτρεψαν σε πάρτι τη ρεβάνς με τον Κισσαμικό (0-4) και με συνολικό σκορ 7-0 προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Εξαιρετικός και MVP του ματς ο Βίκτορας Κλωναρίδης (γκολ και ασίστ) στην επιστροφή του στο «τριφύλλι», άρεσαν οι Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μίγγος, Ευαγγέλου και έδειξαν ότι… διψάνε για διάκριση και ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχτεί πάνω τους! Οι «πράσινοι» θα συναντήσουν στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας τον Αστέρα Τρίπολης.

Πώς έπαιξε

Από τη στιγμή που η πρόκριση υπέρ του Παναθηναϊκού είχε κριθεί επί της ουσίας από το πρώτο ματς της Λεωφόρου, με προίκα τη νίκη με 3-0 επί του Κισσαμικού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Σε αυτή βρέθηκε με το… καλημέρα ο Βίκτορας Κλωναρίδης στην επιστροφή του στο «τριφύλλι», αγωνιζόμενος ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Ρινάλντι, ενώ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής βρέθηκαν οι Μπουμάλ (δεξιά) και Χατζηγιοβάννης (αριστερά).

Ως γκολκίπερ -όπως συμβαίνει στα ματς του Κυπέλλου- επανήλθε ο Λουκ Στιλ, στα δύο άκρα της άμυνας οι Μαρινάκης (δεξιά) και Χουλτ (αριστερά), ενώ δίδυμο στα σέντερ μπακ και τα αμυντικά χαφ ήταν οι Μολέντο-Ευαγγέλου και Ζέκα-Ρέις αντίστοιχα.
 

Facebook Comments