Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον “Δικέφαλο”, καθώς ο Τσιγκρίνσκι αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο μόλις στο 5ο λεπτό, όμως η ηρεμία ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα, όταν ο Σιδηρόπουλος σε μια φάση που σηκώνει συζήτηση και για την οποία φωνάζει και με επίσημη ανακοίνωση ο Πλατανιάς, έδωσε πέναλτι και απέβαλε τον Μπανανά για ανατροπή του Μάνταλου, με τον Χριστοδουλόπουλο να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα.

Οι φιλοξενούμενοι επηρεάστηκαν από την αλλαγή δεδομένων στο ματς, με τον Αραούχο να παραβιάζει την εστία του Κοκκαλά στο 28’, με το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου να μην δίνει πολλά περιθώρια στον Πλατανιά.

Το ματς ουσιαστικά “κλείδωσε” στο 59’, όταν ο Γιόχανσον έκανε το 3-0, με τα υπόλοιπα λεπτά να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι Κρητικοί έπρεπε να πετύχουν τρία γκολ μέσα σε 30 λεπτά για να προκριθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

* Πριν την έναρξη του αγώνα, η ΠΑΕ ΑΕΚ τίμησε τον Γιώργο Παράσχο για τη συμπλήρωση 500 αγώνες στους πάγκους, με τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Ασλανίδη, να βραβεύει τον Ελληνα τεχνικό

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι (5’ Λαμπρόπουλος), Βράνιες, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες (64’ Αλμέιδα), Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (71’ Μπακασέτας), Μάνταλος, Αραούχο.

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Μαραγκός, Αποστολόπουλος, Μουνάφο (8’ Κάργας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (63’ Γιορέντε), Γιακουμάκης (75’ Σίγκνιεβιτς).

Facebook Comments