Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αλλά και οι εξελίξεις που αναμένονται την προσεχή διετία στο πλαίσιο της καθημερινής τους λειτουργίας είναι τα κεντρικά θέματα της 18ης ημερίδας που διοργανώνει το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation  σε συνεργασία με το Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στην Λάρισα.

Μετά από τη περσινή επιτυχημένη ημερίδα στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, το insuranceforum.gr σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν.Λάρισας επανέρχεται με μία ανανεωμένη και επανασχεδιασμένη ημερίδα με πλούσια και επίκαιρη θεματολογία. Στην ημερίδα θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται.

Τα θέματα των τριών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

1.  Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

2. Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

3. Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο κ. Δημήτρης Αδάμ, Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Λάρισας, κ. Μωυσής Μανουάχ, Μέλος Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας και η κα Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος ΠΟΑΔ, ΕΑΔΕ, ΕΕΑΕ.

Ο σκοπός της Ημερίδας είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Οι Ημερίδες του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.

Χορηγοί Ημερίδας

Ασφαλιστικές εταιρείες: ARAG, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ  

Μεσιτικές εταιρείες: KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY COVERHOLDER AT LLOYDS

Εταιρείες αντικατάστασης παρμπρίζ: GLASSDRIVE 

Συμβουλευτικές εταιρείες: CROWE SOL ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites:  Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – undewriter.gr

Κλαδικά περιοδικά:  insuranceworld –  Εφημερίδα asfalizomai

Οικονομικά sites:  Euro2day.gr –  sofokleousin.gr  – marketnews.gr – reporter.gr – dikaiologitika.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας:  Larissanet.gr

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των παρακάτω φορέων

Επιμελητήριο Λάρισας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α)

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Insurance Innovation, email: [email protected], τηλ.:2312201003 (υπεύθυνος κ. Βασιλειάδης Αριστείδης)

Facebook Comments