Ένοπλος άνδρας -ή και περισσότεροι- εισέβαλε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στο σούπερ μάρκετ My Market στην λεωφόρο Φυλής 205 στο Καματερό. Απείλησε με όπλο τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους πελάτες αποπειρώμενος να αποσπάσει τις εισπράξεις και προκαλώντας πανικό ενώ κράτησε ως όμηρο μία εργαζόμενη γυναίκα. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, ένας όταν κατέφθασε στο σημείο η Άμεση Δράση ο ένοπλος δράστης ανέβηκε στο δεύτερο όροφο του σούπερ μάρκετ χρησιμοποιώντας μία εκ των εργαζομένων ως προσωπική του “ασπίδα” για να διαφύγει. 
 
Παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών να αφήσει ελεύθερη την όμηρο εκείνος άρχισε να απειλεί με το όπλο. Η όμηρος κατάφερε να του ξεφύγει. Τότε έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματιστεί σοβαρά στο στήθος και την κοιλιά. Διεκομίσθη στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Θεωρείται θαύμα που δεν υπήρξαν άλλα θύματα από την ανταλλαγή πυροβολισμών.
 
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ο αριθμός των δραστών με την αστυνομία να μην αποκλείει την πιθανότητα ύπαρξης και δεύτερου δράστη. Ο ένοπλος δράστης υπολογίζεται περίπου 40 ετών και ελληνικής καταγωγής. 

Facebook Comments