ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0

Χωρίς τέρματα έληξε το ματς στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναιτωλικού, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Ζάιρο, Μπέριος, Μιχαήλ, Γιάκος (75′ Κοζορώνης), Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες (76′ Βιντάλ), Μπουκουβάλας (68′ Κούτρης), Κόντε, Τζημόπουλος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος (46′ Λόπες), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (64′ Φάρλεϊ), Ρέι (82′ Μουνιόθ), Παπαδόπουλος.

Πανιώνιος – ΑΕΛ 1-0

Μεγάλες στιγμές ζει η Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να εδραιώνεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της Super League.

Ο «Ιστορικός» επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ με γκολ του Μπεν στο 33ο λεπτό και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που υποδέχεται αύριο τον Ατρόμητο.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

Κίτρινες: Ρισβάνης – Μασαλέσα, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Ντέλετις

Κόκκινη: Αγκάνοβιτς (90+6΄)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης (88΄ Σαββίδης), Μασούντ, Μασούρας (84΄ Μαχμούτοβιτς), Μπεν, Γεσίλ (70΄ Λάμπρου)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα (69΄ Αναστασόπουλος), Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κάπος (61΄ Τσακοπίνο), Ικαούνιεκς (57΄ Βαρέλα), Ναζλίδης

Ηρακλής – Παναθηναϊκός 1-1

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Το αποτέλεσμα «βολεύει» περισσότερο τον Ηρακλή στη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Μπεργκ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο 37’ και ο Ηρακλής ισοφάρισε με αυτογκόλ του Τελάντερ στο 72’.

Κίτρινες: Ρούσσος, Koύρος, Στάμου, Αργυρόπουλος – Μπεργκ, Κουρμπέλης, Ζέκα

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος (46′ Ιντζόγλου), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς (86′ Αγγελόπουλος), Αργυρόπουλος, Δώνης, Στάμου, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, (62′ Γροντής), Κούρος, Περόνε

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (63′ Τελάντερ), Κουρμπέλης, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ ( 74′ Μολίνς), Βιφιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο (65′ Μπουμάλ), Μπεργκ

Facebook Comments