Η ΑΕΚ επιζητούσε νίκη επί του ΠΑΟΚ έστω και με… μισό γκολ, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ. Τελικά τα κατάφερε και με το παραπάνω, αφού θριάμβευσε στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» με 3-0 και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, μετά την ήττα της Ξάνθης στην Κέρκυρα.

Ηγέτης της Ένωσης ήταν ο εξαιρετικός Σέρχιο Αραούχο, που άνοιξε το σκορ στα 49΄΄ από την έναρξη του αγώνα κι άνοιξε διάπλατα το δρόμο προς τη νίκη, ενώ στο 85΄ υπέγραψε ως MVP του παιχνιδιού με άλλο ένα καταπληκτικό γκολ.

Εξαιρετικός και ο Βάργκας, ξεχαρβάλωσε μαζί με τον Γκάλο την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Αραβίδης, επιστρέφοντας και σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (63’ Μπακασέτας), Γιόχανσον, Βάργκας (78’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο (88’ Αραβίδης).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάμπος (15’ λ.τ. Μπίσεσβαρ), Ουάρντα (55’ Λέοβατς), Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

Διαιτητής: Παπαπέτρου

 

Facebook Comments