Μεσάνυχτα. Μπλε, κόκκινοι, κίτρινοι προβολείς φωτίζουν τη σκηνή. Στο Περιβόλι τ’Ουρανού επικρατεί ζωηρό κέφι. Η ορχήστρα παίζει ένα βαρύ λαϊκό. «Θυσιάστηκα».Το μπουζούκι ηχεί δυναμικά και πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα με τις πενιές του… Η μεγάλη κυρία του λαϊκού εμφανίζεται στη σκηνή… Η φωνή της αποπνέει δύναμη, πόνο, πάθος…

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η θρυλική ερμηνεύτρια με τη βαριά λαϊκή φωνή που κάνει τις ψυχές να πάλλονται, μιλά αποκλειστικά στο marketnews.gr για το παρελθόν με τον Ζαμπέτα, τη Μοσχολιού, τον Καζαντζίδη, τον Νικολόπουλο και πολλούς ακόμη σπουδαίους δημιουργούς κι ερμηνευτές και δηλώνει ευτυχής που και φέτος τραγουδά σε ένα αξιοπρεπές και αυθεντικό μαγαζί πλάι σε αγαπημένους φίλους αλλά και σε πολλά υποσχόμενες φωνές. Χρήστος Νικολόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Ραλλία Χρηστίδου και Πίτσα Παπαδοπούλου συνθέτουν μια δυναμική ομάδα που διαχέει τη χημεία της σε κάθε γωνιά του ιστορικού μαγαζιού.

Σε κλίμα εξομολογητικό, η σπουδαία ερμηνεύτρια θυμάται τα παιδικά της χρόνια, την πρώτη νύχτα που- κοριτσάκι ακόμη – τραγούδησε στο πλευρό του μεγάλου δασκάλου, Γιώργου Ζαμπέτα και νοσταλγεί τους καιρούς που ο κόσμος γλεντούσε αληθινά. Συγκινημένη, μιλά για την αγάπη και τον θαυμασμό που εισπράττει καθημερινά από τον κόσμο, ωστόσο προειδοποιεί για τη ματαιότητα και την πλάνη των φώτων και αρνείται να παραδοθεί στη λάμψη τους. Κλείνοντας, η χαρισματική Πίτσα Παπαδοπούλου εκφράζει την πίστη της σε ένα φωτεινότερο μέλλον και απευθύνει έκκληση προς το Θείο: «Παναγίτσα μου, σώσε τον κόσμο σου…» 

Facebook Comments