Μονακό – Μάντσεστερ Σίτι 3-1

Μια από τις φετινές εκπλήξεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μονακό, έδειξε απόψε και πάλι τα διαπιστευτήριά της απέναντι στην πολυδιαφημσμένη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η ομάδα από το Πριγκηπάτο νίκησε την αγγλική ομάδα με 3-1 στη ρεβάνς της φάσης των «16» και σε συνδυασμό με την ήττα με 5-3 στον πρώτο αγώνα στο «Ετιχαντ» πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης αποδεικνύοντας ότι μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά!

ΜΟΝΑΚΟ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Τζέμερσον, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπακαγιόκο, Ζερμέν (90΄ Ζιράρ), Σιντιμπέ, Μεντί, Ράτζι (70΄ Τουρέ), Λεμάρ, Εμπαμπέ (81΄ Μουτίνιο)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Καμπαγιέρο, Σανιά, Στέρλινγκ, Αγουέρο, Κολάρο, Ντε Μπράιν, Σανέ, Νταβίντ Σίλβα, Κλισί (84΄ Ιχεανάτσο), Στόουνς, Φερναντίνιο

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-0

Το 4-2 στην «Μπάι Αρένα» αποτελούσε εγγύηση για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που την αξιοποίησε για να φτάσει στην πρόκριση απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την είσοδό της στις οκτώ καλύτερες ομάδες του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σεργκέι Καράσεφ (Ρωσία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χιμένες, Γκαϊτάν – Γεβντάι, Μπαουμγκάρντλινγκερ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Βρσάλικο, Γοδίν, Χιμένες, Λούκας Ερνάντεθ, Σαούλ, Τομάς, Κόκε, Καράσκο (71΄ Σάβιτς), Γκριζμάν, Κορέα (65΄ Γκαϊτάν).

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Ταϊφούν Κορκούτ): Λένο, Χίλμπερτ, Γεβντάι, Ντράγκοβιτς, Γουέντελ, Μπαουμγκάρντλινγκερ, Καμπλ, Μπελαραμπί, Φόλαντ (88΄ Αράνγκις), Μπραντ (78΄ Μπέιλι), Χαβιέρ Ερνάντες (81΄ Μεχμέντι).

Facebook Comments