«Λύτρωση» στην εκπνοή για τον ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στην Τούμπα, με τον Δημήτρη Πέλκα να σκοράρει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και να δίνει στην ομάδα του τη νίκη με 1-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «κυανέρυθροι» φάνηκαν να αντέχουν, αν και έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 77΄, λόγω αποβολής του Οικονόμου, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ και μείωσαν σε δύο βαθμούς τη διαφορά τους από τους Νεοσμυρνιώτες, που παραμένουν στη δεύτερη θέση. Μετά το γκολ που πέτυχε ο Πέλκας αντίκρισε κόκκινη κάρτα για απρεπή χειρονομία.

H λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση και του 4ου λεπτού των καθυστερήσεων με εξαιρετικό γκολ του Πέλκα, ο οποίος με εναέριο πλασέ παραβίασε την εστία του Γιαννιώτη, και στην συνέχεια πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα και βλέποντας την κόκκινη κάρτα άμεσα από τον διαιτητή γιατί κατά τους πανηγυρισμούς εκφώνησε αλλά και προέβη σε άσεμνη έκφραση και χειρονομία. Το γκολ αυτό έδωσε μια σημαντική νίκη στον ΠΑΟΚ που τον φέρνει πιο κοντά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μάλλον εκ του ασφαλούς στην διαδικασία των πλέι-οφ.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Κρέσπο, Σάκχοφ, Αθανασιάδης – Οικονόμου, Βλάχος, Μαχμούτοβιτς.

Κόκκινες: Πέλκας – Οικονόμου

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας (80′ Πέλκας), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (84′ Κουλούρης), Αθανασιάδης (75′ Μυστακίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασούλης, Οικονόμου, Γκιοατά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ (93′ Μαχμούτοβιτς), Μασούρας (75΄ Ταπόκο), Γιεσίλ (87′ Σαββίδης).

Facebook Comments