Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού έδωσε το παρόν σε εκδήλωση παρουσίασης προϊόντος για αθλητές και στις δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι επιθυμεί να κατακτήσει κι άλλο τίτλο με τους «πράσινους», ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το αν νιώθει ως «νέος σταρ» της εθνικής Σουηδίας μετά την αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απάντησε αρνητικά.

«Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Δημιουργήθηκε μία εντελώς νέα ομάδα για να συμμετάσχει στους προκριματικούς του Μουντιάλ. Για να προκριθούμε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Ιδιαίτερα το επόμενο ματς με την Γαλλάι είναι εξαιρετικά σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε.» 

Στη συνέχεια στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό: «Καταρχάς παίζουμε την Κυριακή εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Η επόμενη εβδομάδα είναι γεμάτη με δύσκολα αλλά ωραία παιχνίδια και ανυπομονώ γι αυτά. Περιμένω με αγωνία αυτές τις αναμετρήσεις». Όταν το ρώτησαν αν θεωρεί τον εαυτό του νέο σταρ της Σουηδίας μετά την φυγή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, είπε: «Όχι. Έχω σημαντικό ρόλο στην ομάδα, αλλά δεν νιώθω σταρ». 

Τέλος μίλησε με αισιοδοξία για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στους ημιτελικούς του Κυπέλλου: «Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε και να βρεθούμε στον τελικό μετά από τρία χρόνια. Σίγουρα θέλω να κατακτήσω ακόμα έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν φανταστικό να το πετύχουμε». 

Facebook Comments