Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ένοπλης ληστείας στο Παλαιό Φάληρο.Ο τέταρτος ληστής παρέμεινε κρυμμένος για 14 ώρες σε ντουλάπα του διαμερίσματος του 8ου ορόφου, που διαμένει η 64χρονη με την οικιακή βοηθό της. Το πρωί της ίδιας ημέρας, η γυναίκα είχε δεθεί και φιμωθεί από τους ληστές που είχαν επιχειρήσει να την ληστέψουν.

Αν και η Σήμανση είχε πάρει αποτυπώματα από τις πόρτες της ντουλάπας, κανείς δεν σκέφτηκε να ελέγξει το εσωτερικό της.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός κυριολεκτικά από την μυρωδιά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από τον υιό της 64χρονης. Ο άνδρας άνοιξε το φύλλο της ντουλάπας, που δεν είχαν ψάξει οι αστυνομικοί και ο ληστής πετάχτηκε έξω απειλώντας με το πιστόλι του τον νέο και την 64χρονη γυναίκα,

Υπό την απειλή του πιστολιού ο δράστης βγήκε από το διαμέρισμα. Στους κοινόχρηστους διαδρόμους και το κλιμακοστάσιο, αρκετοί ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν βγει έξω, θορυβημένοι από τις φωνές της οικογένειας. Ο ληστής τους απείλησε όλους και κατάφερε να διαφύγει, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται πως και οι 4 δράστες είναι σεσημασμένοι για ανθρωποκτονία, απόπειρα αυτοκτονίας, ληστείες και κλοπές. Ο Μολδαβός ληστής που σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου  είχε λάβει μέρος, στο παρελθόν, σε ληστεία μετά φόνου.

 

Facebook Comments