Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, την Τετάρτη.

Το τετ-α-τετ θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, στις 17.00. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του κ. Μητσοτάκη για συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Κοινή εκτίμηση Μητσοτάκη – Θεοδωράκη» για εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων

Στην ανάγκη υλοποίησης ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην οικονομία, τη δημόσια Διοίκηση και την Παιδεία συμφώνησαν κατά τη συνάντησή τους την Τρίτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με το κάθε κόμμα πάντως να διατηρεί τις απόψεις και τις προτεραιότητές του, όπως επισημαίνεται από πλευράς Ν.Δ.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν σε ένα σχέδιο που θα υπερβαίνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις και θα επεκτείνεται σε όλους τους τομείς και θα περιλαμβάνει τολμηρές αλλαγές και στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Προτεραιότητα τόσο για τον κ. Μητσοτάκη όσο και για τον κ. Θεοδωράκη είναι η άμεση απόδοση ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού.

«Για όλα αυτά, κάθε κόμμα διατηρεί τις απόψεις και τις προτεραιότητές του» προσθέτει η Ν.Δ.

Facebook Comments