Σήμερα θα διεξαχθεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 19:00. (OteSports).

Σε παιχνίδια με τέτοια σημασία τα προγνωστικά… περισσεύουν. Πριν από τρία 24ωρα ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ωστόσο, η αποψινή αναμέτρηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν έχει καμία σχέση με αυτή της περασμένης Κυριακής.

Κι αυτό διότι οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με την… κανονική τους ομάδα (στην Θεσσαλονίκη έπαιξαν οι αναπληρωματικοί) και θα είναι σαφώς πιο ενισχυμένοι σε όλες τις γραμμές τους. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι προέρχονται από μεγάλες νίκες επί των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανιωνίου και ο εγωϊσμός των παικτών του Ουζουνίδη είναι πληγωμένος μετά τη «βαριά» ήττα στην Θεσσαλονίκη.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ο τραυματίας, Ρόμπιν Λουντ, ενώ από την πλευρά του ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Στη διάθεση του Σέρβου προπονητή τέθηκαν και οι Βαρέλα, Πρίγιοβιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

 
 
 

Facebook Comments